خیابان شریعتی بالاتر از میرداماد جنب متروی دکتر شریعتی خیابان مینا کوچه داراب نیا پلاک ۲ واحد ۶ طبقه 1

هر سوالی داری از من بپرس و مشاوره رایگان بگیر…

داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو

چکیده محتوا

داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو

ابرو یکی از عناصر زیبایی صورت به شمار می‌رود که ، در اثر مشکلاتی همچون ، افزایش سن ، استرس ، مصرف داروهای هورمونی دچار ریزش می‌شود و فرد را به سمت کاشت ابرو سوق دهد . استفاده از داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو ، بسیار مهم است تا ، به این وسیله بتوان نتیجه بهتری از کاشت ابرو دریافت نمود .

می‌توان گفت که ، استفاده از داروهای تقویتی برای رشد و تقویت ابرو همواره مهم بوده و حتی در صورتی که ، کاشت انجام نداده باشید می‌توانید از داروی تقویتی ابرو استفاده نمایید تا ، رشد ابروی بهتری داشته باشید .

کاشت ابرو چیست و چگونه انجام می‌شود ؟

 

کاشت ابرو در واقع نوعی پیوند ابرو می‌باشد که ، در آن پزشک متخصص موهای کناره گوش فرد را به ابروی وی پیوند می‌دهد . دلیل این امر نیز آن است که ، موهای بغل گوش موهای نرمی هستند که ، بیشترین شباهت را به موی ابرو دارند .

پس از انجام عمل کاشت ابرو ، موهای ابرو دچار ریزش شده و پس از سه ماه مجددا شروع به جوانه زدن می‌کنند . بعد از گذشت حدود نه ماه تمامی موهای ابرو رشد مجدد نموده و فرد از ابروی جدید با تراکم زیاد برخوردار می‌شود .

برای حفظ نتایج کاشت ابرو بهتر است که ، فرد از داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو استفاده کند تا ، روند تقویت ابرو ادامه داشته باشد . ضمن اینکه ، این داروها به حفظ ظاهر طبیعی ابرو نیز کمک می‌کنند .

کاشت ابرو چیست و چگونه انجام می‌شود ؟

 

روش‌های کاشت ابرو

در ادامه مطلب مهم داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو ، به سراغ معرفی روش‌های انجام کاشت ابرو می‌رویم . کاشت ابرو به دلیل اهمیتی که ، در تغییر شکل و افزایش زیبایی فرد دارد ، همواره مورد توجه متخصصان این امر بوده و باعث شده تا ، به دنبال کشف و جایگزینی روش‌های کاشت باشند .

برای انجام کاشت ابرو روش‌های متعددی کشف شد . اولین روش کاشت ابرو به روش FUT معروف بود که ، این روش به دلیل عوارض زیاد مانند خونریزی ، بخیه ، درد ، جراحی و پانسمان از رده خارج شد و در حال حاضر در هیچ کشوری اجرا نمی‌شود .

دومین روش کاشت که ، بهترین روش کاشت ابرو در دنیا نیز می‌باشد ، روش سوپرکاشت می‌باشد . در این روش متخصص کاشت ابرو بدون نیاز به جراحی ، برش سر و بخیه عمل کاشت ابرو را انجام می‌دهد .

در روش سوپرکاشت بردشات فولیکول مو توسط سوزن‌های مخصوصی انجام می‌شود و در مرحله بعد فولیکول‌های تشکیل شده را به وسیله سوزن‌های مخصوصی لا به لای موی ابروها کاشته می‌شود .

البته ناگفته نماند که ، در این روش نیز استفاده از داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو توصیه می‌شود تا ، به نتیجه بهتر و ابروی کاشت شده طبیعی‌تری دست پیدا کنید .

بخوانید: آموزش تزریق فیلر در تهران

اهمیت استفاده از داروهای تقویتی ابرو پس از کاشت ابرو

 

استفاده از داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو دارای اهمیت بسیار بالایی است و فردی که ، عمل کاشت ابرو انجام داده است ، نباید تصور کند که ، در این روش به دلیل دایمی بودن نباید از ابرو مراقبت کند و یا از داروهای تقویتی استفاده نماید . این امر کاملا برعکس بوده و ابروی کاشت نیاز به رسیدگی دارد .

پس از انجام عمل کاشت ابرو فرد باید از داروهای تقویتی استفاده کرده و بر انجام مرتب آن مداومت نماید ، این کار چندین دلیل دارد که ، در ادامه به بیان چند مورد می‌پردازیم ؛

 

  • به حداقل رساندن عوارض : برای اینکه ، فرد پس از انجام عمل کاشت ابرو کلیه عوارض پس از کاشت را بتواند به حداقل برساند ، نیاز است تا ، داروهای تقویتی کاشت ابرو مصرف نماید تا هم روند بهبودی تسریع پیدا کند و هم نتایج بهتری دریافت نماید .
  • مراقبت اصولی از ابروی کاشت : فرد بر خلاف تصور عموم باید به ابروی کاشت نیز رسیدگی کرده و مرتب از داروهای تقویتی استفاده نماید . بهترین راه حفظ نتیجه کاشت و کمک به رشد طبیعی ابروی کاشت شده ، مصرف داروهای تقویتی است .

تا اینجا پی بردیم که ، مصرف داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو از درجه اهمیت بالایی برخوردار است تا ، هم بتوان سریع‌تر نتیجه مطلوبی را دریافت نمود و هم از ابروی کاشته شده مراقبت به عمل آورد .

اهمیت استفاده از داروهای تقویتی ابرو پس از کاشت ابرو

داروهای مناسب و تقویتی پس از کاشت ابرو

 

بعد از انجام عمل کاشت پزشک معمولا مصرف آنتی بیوتیک و انواع کرم‌های ضد باکتری را ، به طور منظم توصیه می‌کند . استفاده از کرم ضد باکتری بر روی زخم ابرو به مدت چند روز توصیه می‌شود تا ، از بروز هر گونه مشکل جلوگیری به عمل آید .

داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو متفاوت بوده و بسته به پزشکی که ، زیر نظر وی هستید ممکن است داروهای تقویتی مختلفی به شما پیشنهاد کند . اما به طور معمول ، داروهایی نظیر ماینوکسیدل ، فیناستراید ، درمارولر و PRP جزو داروهای بعد از انجام کاشت ابرو هستند ؛

 

  • فولیک اسید : این قرص حاوی آهن بوده که ، به بهبود گردش خون کمک می‌کند . وقتی که ، گردش خون بهبود پیدا کند خونرسانی به پوست و مو بهتر شده و به رشد بهتر فولیکول مو کمک می‌کند .
  • ماینوکسیدل : یکی از داروهای مورد استفاده ، ماینوکسیدل است . این دارو باعث می‌شود تا ، فولیکول موی ضعیف تقویت شود و مجددا رشد نماید .
  • فیناستراید : این دارو برای جلوگیری از ریزش موی کاشت شده تجویز می‌شود و دارای دوره مصرف سه الی چهار ماه است . به طور معمول ، پزشک فیناستراید و‌ماینوکسیدل را با هم تجویز می‌کند .
  • امگا ۳ : این دارو با داشتن اسید چرب به تقویت ریشه و همچنین ساقه مو کمک می‌کند و ضمن جلوگیری از ریزش مو به تقویت آن کمک فراوانی می‌کند .

 

مصرف روغن‌هایی مانند روغن آرگان ، روغن جوجوبا ، روغن رزماری ، روغن زیتون ، روغن آووکادو و غیره نیز به تقویت رشد موی ابرو کمک فراوانی می‌کند اما ، نکته حایز اهمیت در مصرف تمامی این داروها باید زیر نظر و با تجویز پزشک متخصص مربوطه انجام شود .

کلام آخر

کلینیک درسا از معتبرترین کلینیک‌های عمل‌های زیبایی است که ، با برخورداری از دستگاه‌های مدرن و پیشرفته و همچنین پزشکان حاذق در زمینه کاشت ابرو ، جزو برترین‌های کاشت ابروی پایتخت به شمار می‌رود .

پزشکان متخصص در این کلینیک زیبایی پس از انجام کاشت ابرو ، تمامی داروهای تقویتی بعد از کاشت ابرو مورد نیاز را به شما معرفی نموده و تا دریافت نتایج مطلوب شما را همراهی می‌کنند .

بخوانید: آموزش تزریق بوتاکس صورت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *