شاید هراس از به چالش کشیده شدن به سبب عوارض لیزر موهای زائد بیکینی است که، خودتان را از بهرهمندی مزیتهای متعدد این شیوه محبوب محروم نمودهاید. دستگاه لیزر موهای زائد، با مورد هدف قرار دادن تارهای مو به
واسطهی پالس لیزر، سبب نابودی فولیکولهای این تارها یا حذف همیشگی از ناحیه منظور خواهد گشت.
در اواسط دهه میلادی بود که، این سیستمها به منظور رفع نیازی که یک رویا پنداشته میشد، به صورت تجاری در دسترس عموم افراد قرار گرفتند.
در حال حاضر و به منظور رهایی همیشگی از تارهای موهای زائد، لیزر ناحیه بیکینی از تمایل بسیاری در میان تمامی افراد اعم از خانمها و بانوان برخورد است. ولی عوارض لیزر موهای زائد بیکینی ما را به سبب انجام، دچار شبهه ساخته است.
لیزر موهای زائد بیکینی چگونه انجام میشود؟
پیش از پرداختن به عوارض لیزر موهای زائد بیکینی مطلوب است تا با ارائه یک پیشگفتار شما را برای دریافت هر چه بهتر این میحث، آماده نماییم. منظور از لیزر بیکینی، نابودی تارهای مو زائدیست که، در قسمت شرمگاهی به
واسطه لباس زیر پوشانده میشوند.
به منظور از بین بردن کامل موهای زائد که سطح بیکینی را پوشانده، اشعه لیزر از سمت پوست کامل جذب خواهد گشت و به واسطهی مورد هدف قرار دادن و در نهايت خنثی ساختن فعالیت فولیکول مو به سبب نابودی کامل روند
رشد مو در این ناحیه را متوقف مینماید.
متناقض با سایر شیوههای دیگر اعم از اپیلاسیون با اصلاح با تیغ که به بروز تحریکات پوستی و در نهایت ایجاد برآمدگیهای کوچک و بزرگ خواهد انجامید، لیزر این قدرت را داراست که سبب به ارمغان آوردن پوستی صاف و همینطور
براق گردد، به شکلی که با نگاه به این ناحیه گمان میبرید هیچوقت، هیچ تار مویی وجود نداشته است.
در طی تکامل سخنانمان در باب عوارض لیزر موهای زائد بیکینی باید بیان داریم، تنها محل رویش این تارها، مورد هدف قرار نگرفته و سطح پوست نیز اشعه ایکس را لمس خواهد نمود پس، بروز اندکی احساس درد، طبیعی و به روز از
به خرج دادن احساس نگرانیست.
در مجموع لیزر موهای زائد ناحیه بیکینی را بر هر نوع روش دیگری اعم از، وکس، اصلاح با ژیلت و …. بیخطرتر میدانیم که نتایجش همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند.
چرا موهای ناحیه بیکینی را لیزر میکنیم؟
شاید بگویید که این همه تمایل از سوی افراد متعدد، برای انجام لیزر ناحیه بیکینی از چه چیزی نشات میگیرد؟ در این قسمت با چند دلیل موجه آشناییت خواهیم یافت که هر فردی بالاخص بانوان را برای انجام لیزر ناحیه بیکینی ترغیب میسازد.
· بهداشت فردی
شاید عوارض لیزرموهای زائ بیکینی با حالات اندکی ظاهر شوند ولی، به دور از بروز هر مخاطره کوچک و بزرگ نیاز به تشویش برای انجام نخواهند داشت. حتماً بر این امر مستحضر هستید که، رعایت بهداشت فردی همان دلیل محکمیست که، افراد را برای انجام لیزر تارهای مو راغبتر از پیش ساخته است.
فراموش نکنید که، ناحیه شرمگاهی همیشه باید تمیز و عاری از تارهای مویی باشد که، دلیل اصلی تجمع هر نوع میکروب و آلودگیست.
وابسته به این موضوع که، دستگاه تناسلی در بانوان صاحب یک محفظه داخلی به منظور خروج ادرار، خون در دوران عادت ماهانه و … بوده و همیشه از شرایط رطوبتزایی برخودار است، میتواند به شرایط باکتریایی و همینطور قارچی دامن بزند.
بنابراین وجود موهای زائد در این قسمت از بدن میتواند، یک تهدید جدی برای سلامتیتان محسوب گردد. البته بعضی از افراد به سبب عدم درگیری با چنین شرایطی، دست به دامان شیوههای دیگری اعم از شیو و اصلاح میگردند. غافل از اینکه با هر بار تن دادن به این روشها به افزایش ضخامت تارهای مو و بروز آسیب به ناحیه پوست دامن میزنند.
مجدداً پیشنهاد ما انجام لیزر ناحیه شرمگاهیست که، با به حداق رساندن احتمال بروز بیماریهای عفونتی و قارچی، بدور از تحریک دائم پوست، نتایج دائمی را به بار خواهد آورد.
· دلیل بالینی
دومین دلیل محکمی که برای پیشی گرفتن مزیتها بر عوارض لیزر موهای زائد بیکینی میتوان برشمرد، دلیل بالینی آن میباشد. از لحاظ بالینی این امر به اثبات رسیده است که، متکی به انجام شیوه لیزر میتوانیم، انتظار کاهش و
توقف رشد تارهای مو در این ناحیه را داشته باشیم.
تنها بعد از گذشت چند جلسه، در خواهید یافت که، تارهای این ناحیه حالت زبری خود را از دست داده و بسیار ریزتر و روشنتر گشتهاند. بدین ترتیب کمکم از نیاز به اصلاح روزانه کاسته و این اقدام بالاخره قطع خواهد گشت.
به این مورد توجه داشته باشید که در بین یک دوره ۶ هفتهای برای انجام لیزر ناحیه بیکینی نیازمند انجام ۱ تا ۲ بار اصلاح خواهید بود.
· درد یا ناراحتی در ناحیه بیکینی
سومین دلیل مستحکمی که میتوان برای انجام لیزر ناحیه بیکینی برشمرد، رفع درد در ناحیه بیکینی به سبب رویش تارهای مو میباشد. زمانی که پوست مورد تحریک قرار گیرد، رشد تارهای مو میتواند به، بروز درد و ناراحتی
اطلاق گردد. شاید نیاز باشد که، از تن دادن به برخی از فعالیتها اعم از شنا و درمانهای آبگرم ممانعت ورزید، اما جای نگرانی نیست.
بعد از آنکه از چند جلسه از انجام لیزر در این ناحیه را پشتسر نهادید، از میزان رشد موها به یکباره کاسته و تمامی این مشکلات به صورت تماموکمال رفع خواهد گشت. حال که با تمامی دلایل مستحکم به منظور انجام لیزر ناحیه
شرمگاهی آشناییت یافتید، با قرار دادن آنها در مقابل عوارض لیزر موهای زائد بیکینی تصمیم قطعی برای انجام و یا عدم انجام آن را بگیرید.
آیا آقایان هم میتوانند لیزر بیکینی انجام دهند؟
شاید مخاطب این مبحث امروز ما، یک آقا باشد و به سبب درگیری ذهنشان با معقوله عوارض لیزر موهای زائد بیکینی به تحقیق در باب این موضوع میپردازند.
به هیچ وجه، نمیتوان ادعا داشت که، این پروسه زیبایی_درمانی ویژه خانمهاست و آقایان امکان برخورداری از آن را دارا نیستند. آقایانی هم که راغب به داشتن بیکنی صاف و بدون مو هستند امکان برخورداری از مزیتهای حاکم در این شیوه را خواهند داشت.
البتهکه تراشیدن موهای زائد برای آقایان به سبب ضخیم بودنشان، بسیار آزاردهنده است پس، اندیشیدن به یک چاره بینظیر، بیشک میتواند نجات دهنده باشد.
شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره لیزر موهای زائد با کارشناسان ما در ارتباط باشید
عوارض جانبی لیزر بیکینی و حذف موهای زائد
اما این مبحث با طرح یک ابهام در این قالب که عوارض لیزر موهای زائد بیکینی چیست؟ استارت خورد و تمامی زوایای آن به چون نوع کاربری و ویژگیهای مثبتش مورد کنکاش قرار گرفت. حال این حق طبیعی شماست که، از عوارض احتمالی آن نیز آگاهی یابید:
· احتمال خطر سوختگی پوست:
توجه داشته باشید، یک شب پیش از مراجعه به کلینیک به منظور انجام لیزر، باید موهای ناحیه منظور شیو گردند. زیرا هر تار مویی که بر سطح پوست میباشد، به سوختگی اطلاق خواهد گشت.
قرمزشدن پوست
تحریک گشتن موقتی پوستی امری کاملاً طبیعی و بدور از احتمال بروز مخاطره میباشد. اما اگر این عارضه شدت یابد به بروز تاول، پوستهریزی و تغییرات متعدد پوستی منتهی خواهد گشت.
· تغییر رنگدانهها:
در آن دسته از اشخاصی که صاحب پوستی با طیف تیره هستند، این احتمال را میدهیم که رنگدانهها به مرور دستخوش تغییر گردند، پس در صورت بروز چنین شرایطی نباید حیرتزده شوید.
· بروز تورم اندک در حوالی فولیکول مو:
تورم از عوارض کاملا طبیعی محسوب میگردد و در یک بعد زمانی کوتاه و بدون نیاز به هیچ اقدامی از سوی شما رفع خواهد گشت.
توصیه و مراقبت ها بعد از لیزر بیکینی
عوارض لیزر موهای زائد بیکینی زمانی صدق یافته و محقق خواهد گشت که علاوهبر عدم مراجعه به یک کلینیک صاحب اعتبار، مراقبهای لازم را اعمال ننمایید. در این قسمت با چند مورد از مراقبتهای اساسی به منظور بهبود و ماندگاری نتایج حاصله از لیزر بیکینی آشناییت خواهیم یافت:
- برای ممانعت از بروز انواع عوارض لیزر موهای زائد بیکینی ۲۴ ساعت پیش از انجام لیزر، ناحیه مدنظر را شیو نمایید.
- یک ماه پیش از انجام لیزر، تن دادن به اپیلاسیون، استفاده از موم و وکس ممنوع
- پیش از انجام لیزر هر نوع محصول پوستی چون لوسیون، پودر، عطر که سطح پوست ناحیه بیکینی را پوشانده، رفع نمایید.
- میبایست تا گذشت یک بعد زمانی ۴۸ ساعته از لباسهای راحت و گشاد استفاده نمایید
- لمس ناحیه دریافت کننده لیزر ممنوع
- مقاومت به خرج دادن در مقابل آزار پوستی به سبب عارضه خارش
- نواحی ملتهب را لمس ننمایید
- یکی از از مواردی که عوارض لیزر موهای زائد بیکینی را حداقل میرساند، تنظیم آب دوش روی درجه ملایم و همینطور انجام شستشو بدون فشار و با ملایمت
کلام پایانی
پرداختن به موضوع عوارض لیزر موهای زائد بیکینی را برای این انتخاب داشتیم که، این پروسه از اصلترین پروسهها به منظور ارتقا بهداشت و زیبایی هر فرد محسوب میگردد. در دنیای امروز وابسته به پیشرفت چشمگیر در حوزه
تکنولوژی، سیستم و همینطور ابزارآلات بیخطری به سبب انجام این روند به کار گرفته خواهد شد.
لیزر بیکینی و همینطور حذف موهای زائد مضاعفبر تاثیرات مثبتی در زیبایی و بهداشت فرد، او را از بروز خطرات، عارضههای متعدد و همینطور بروز آسیبهای متعدد به سبب استفاده از سایر شیوهها مصون خواهد داشت.
البته زمانی عوارض لیزر موهای زائد بیکینی به صفر خواهد رسید که، انگشت انتخابتان را روی یک کلینیک معتبر و مفتخر به رضایت دائمی مراجعان خود چون درسا کلینیک بگذارید.