اجازه بدهید بدون تعارف سر اصل مطلب برویم و بگوییم که هر شخصی نمیتواند از مزایای لیزر موهای زائد برخوردار گردد. بدین ترتیب این مبحث را با این عنوان که لیزر موهای زائد برای چه کسانی کاربرد ندارد؟ آغاز نمودیم.
توجه داشته باشید که، هر چیز تیره به واسطهی برخورد با نور لیزر سوزانده خواهد شد. با رسیدن حرارت و در نهایت سوزاندن تار مویی با طیف تیره که داخل فولیکول جای داده شده، خود فولیکول نیز متحمل آسیب خواهد گشت پس، دچار اشتباه نشوید.
چرا برخی از تارهای مو با لیزر از بین نمیروند؟
توجه داشته باشید که، هر یک از تارهای موی روییده شده در سطح پوست بدن ما، صاحب یک چرخهی رشد و همینطور استراحت میباشد. در یک بعد زمانی معین، اغلب تارهای مو بدن ما روند استراحت را میپیماید و قسمت محدودی از آن در قالب فاز رشد قرار خواهند گرفت.
چنانچه در زمان انعکاس اشعه لیزر موهای زائد ، فولیکول در فاز استراحت جایگیرد، بیشک اشعه لیزر تا میزان قابل توجهی بر آن بیتأثیر خواهد بود. به همین سبب نابودی همهی تارهای مو، نیازمند طی گشتن چند جلسه درمان، با بعد زمانی معین میباشد.
در طی هر جلسه به واسطه رفع تارهای مو زائد برخی از فولیکولهای فعال در موها دچار سوختگی خواهند گشت و بعد از گذشت یک بعد زمانی تعریف شده، همهی تارهای مو نابود خواهند گشت.
اما آیا تمام افراد امکان بهرهمندی از از وضعیت مثبت را دارا هستند؟ برای دریافت پاسخی تماموکمال به این ابهام باید به دل این سوال برویم؛ لیزر موهای زائد برای چه کسانی کاربرد ندارد؟
شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره لیزر موهای زائد با کارشناسان ما در ارتباط باشید
افراد منع از انجام لیزر موهای زائد
حتماً منتظر هستید که دریابید، شما در گروه افراد ممنوعه به سبب انجام لیزر موهای زائد قرار میگیرید یا خیر؟ در این قسمت با پاسخ به این سوال که ليزر موهای زائد برای چه کسانی کاربرد ندارد؟
شرایط شما را به سبب انجام این پروسه در مسیر مشخصی قرار خواهیم داد. افراد منع از ليزر به شرح و ترتیب زیر است:
در برشمردن مواردی به سبب پاسخ به این سوال که ليزر موهاي زائد برای چه کسانی کاربرد ندارد؟
در گام ابتدایی از مبتلایان لوپوس نام میبریم. البته در این میان میتوان از ساير بيماریهایی که به سبب حساسیت به نور افراد را به چالش میکشانند نیز، نام برد. وابسته به این مورد که ليزر در خانواده انواع نورها قرار میگیرد پس برای شما مضر واقع خواهد شد:
۱-استفاده از دارو های خاص:
-چنانچه در رده افراد مصرف کننده ماینوکسیدیل قرار میگیرید، نباید تا پایان دوره مصرف، به سراغ انجام آن بروید چراکه، لیزر با اثرات پرپشت نمودن تارهای مو در دارو تناقض دارد.
۲-بیماری پوستی:
-کسانی که بیماری اگزما و آکنه دارند چنانچه؛ با عفونت اوج گرفته باشد،افراد مبتلا به انواع بیماریهای پوستی، پیش از انجام لیزر، باید از پزشک خود مشاوره دریافت نمایند.
۳-زخم یا جای سوختگی:
-اشخاص مبتلا به کلوئيد مضاعفبر سوزانده شدن، پوست با ایجاد گوشت اضافه آزرده خاطر خواهند گشت.
۴-خانم های باردار:
-انجام لیزر ناحیه شکم در خانمهای باردار، میتواند سبب انتقال استرس به جنين شود.
۵-سولاریوم و یا حمام آفتاب:
-چنانچه در حال انجام سولاريوم و یا حمام آفتاب میباشید، اجازه بهرهمندی از مزیتهای لیزر را ندارید.
۶-افراد دارای موی کرکی:
-در آخرین مورد و برای رفع این ابهام که لیزر موهای زائد برای چه کسانی کاربرد ندارد؟ اینگونه پاسخ میدهیم، افرادی که دارای موهای روشن، کرکی و همینطور پوست تیره میباشند.
کلام پایانی
مطمئنا دیگر همه چیز در باب پاسخگویی به این سؤال که ليزر موهای زائد برای چه کسانی کاربرد ندارد؟ برایتان روشن و واضح گشت.
برآورد هزینه لیزر مو به عوامل زیادی اعم ازحجم و میزان تراکم موها، تعداد جلساتی که نتجه نهایی در آن رقم میخورد، میزان ضخامت تارهای مو و نیز طیف رنگی موها، نوع دستگاه مورد استفاده و همینطور تکنولوژی به کار گرفته شده در آن وابسته است.
اما بدون شک زمانی یک نتیجه مثبت، همسو با انتظاراتتان و توام با هزینهای معقول رقم خواهد خورد که، آنها را این مجموعه مطرح چون درسا کلینیک تقاضا نموده باشید.