این روزها بسیاری از خانمها به دنبالهٔ شیوههای درمانی جوانسازی پوستِ صورت خود هستند. خوشبختانه دانشِ پزشکی در این حیطه رشد و پیشرفت چَشمگیری داشته است. پزشکان و محققان همواره شیوههای نوینی برای جوانسازی پوستِ صورت ابداع نمودهاند. یکی دیگر از این شیوهها که قدمتی دیرینه دارد، روش میکرودرم میباشد. هماکنون روشهای بسیاری بدین شیوهها افزوده شده است. شما با این تکنیکها میتوانید به جوانسازی و لایهبرداری پوستِ صورت، کمک شایانی کنید. البته که میتوانید با ما در ادامهٔ این مطلب از خود همراه باشید، ما بر دانستههای شما در این زمینه میافزاییم.
میکرودرم چه بوده و دارای چه کاربردهایی است!
میکرودرم شیوهای جهتِ پاکسازی و جوانسازی پوست میباشد. این شیوه درمانی غیرشیمیایی و غیرتهاجمی بوده و بدون هیچگونه نیاز به عمل انجام میشود. در روش میکرودرم از اسپری میکروکریستال برای از میان بردن لایهٔ خارجی سلول خُشک و مُرده بهرهگیری میشود تا پوستی جوانتر و شادابتر داشته باشید. میکرودرم به تولید لایهٔ جدید پوستی زیرین با مقدار بیشتری کلاژن و الاستین کمک مینماید و ظاهر پوست بهبود پیدا میکند.
این شیوهٔ زیبایی و جوانسازی پوست بسیار ملایمتر و سطحیتر از شیوه درمانی درم ابریژن عمل مینماید. میکرودرم یا همان لایهبرداری پوست شیوهٔ درمانی عمیقتری میباشد که در راستای رفع خطوط عمقی صورت، صدمات جدی حاصل از نور خورشید و جای زخمها استفاده میگردد. همچنین یکی دیگر از روشهای پاکسازی صورت بهرهگیری از زوج جوانسازی پوست صورت با انتخاب لیزر آر اِف است.
دستگاه میکرودرم را بشناسید:
دستگاه میکرودرم کریستالی از کمپرسور و یا متراکم کنندهای ایجاد شده است که هوا را به واسطهٔ یک سَری دستی به درون خود میکشد. با قرار دادن سَر دستگاه برروی پوست صورت، حالتی خلأ ایجاد میشود. کریستال اکسید آلومینیوم که با اسمِ کرندوم که سفت و سختترین ماده معدنی بعد از الماس است شناخته میشود. آن نیز برروی سطح پوست پاشیده میشود تا سلول مُرده سطحی را از پوست جدا سازد و منافذ باز پوست را بهبود بخشد. بعد از آن سلول مُرده و کریستالها به سرعت به داخل دیگر لوله تعبیه شده در سَر دستگاه مکیده شده و وارد کیسه ضایعات خواهد شد.
آیا با میکرودرم احساس درد خواهیم داشت!
احتمالاً برای بسیاری از افراد این پرسش به وجود آمده است که؛ آیا میکرودرم درد دارد؟ بهتر است بگوییم خیر! هیچ مرحلهای از میکرودرم درد ندارد. یکی از فواید انجام دادن این روش آن است که دورهٔ نقاهت نداشته و شما بعد از انجام آن میتوانید به کارهای روزانه خود رسیدگی کنید. امکان دارد شما به دلیل مَکِش دستگاه میکرودرم، در طولِ درمان اندکی احساس ناراحتی داشته باشید یا تا به چند ساعت بعد از انجام آن حس کنید پوستتان کمی جمع شده است. چنانچه که پوست بسیار حساسی دارید، امکان دارد به دلیل مَکِش دستگاه کمی پوست شما کبود گردد. ولی به گونهای کلّی این شیوه از جوانسازی پوست هیچنوع دردی ندارد.
با روش انجام میکرودرم آشنا شوید!
متخصصین زیبایی با تعیین میزانِ جریان کریستال و توانِ خلأ عمق این جداسازی و پوسته پوسته شدن را کنترل مینمایند. متخصصین غالباً دوبار دستگاه را برروی پوست حرکت میدهند. البته چنانچه که پوست به اندازه کافی ضخیم باشد یا ناحیهای، چون لک قهوهای رنگ یا جای جوش صورت، نیازمند توجهی بیشتر باشد امکان دارد سه مرتبه روند پاکسازی پوست صورت به دفعات و پشتهم تکرار شود. میکرودرم و پاکسازی پوستِ صورت با کریستال میتواند تا به حدی، بهخصوص در دورواطراف بافت حساس دهان و بینی، اذیت کننده باشد، ولی احساس درد نخواهید کرد. متخصصین زیبایی در طول درمانِ جوانسازی پوست صورت میزان راحتی و احساس درد بیمار را جویا خواهند شد.
متخصص زیبایی بایستی در طول عمل درمانِ جای جوش دستکش به دست نموده و از ماسک و عینک محافظ استفاده بنمایند. چَشمان بیمار نیز بایستی محافظت گردد. ردی از کریستال برروی صورت برجای میماند که به احتمال بسیار بعدها قرمز خواهد شد. میکرودرم با نوک الماس از سَری دستی و تکنولوژی خلأ یکسان استفاده میکند. ولی در این روش هیچ کریستالی از نوک الماس دستگاه خارج نخواهد شد بلکه نوک الماس خود، سلول مُرده پوست را جدا خواهد کرد سپس پوست مُرده با استفاده از خلأ پاک خواهد شد. نوک متنوع و بسیاری با درجه زبری مختلف وجود دارد که متخصص نوعِ مناسب را با توجه به جنس پوست و اهداف درمان انتخاب خواهد کرد. گرچه که در این شیوه با نوک الماس ناراحتی بسیار کمتری را تحمل خواهید کرد و این شیوه برای پوست حساس مناسبتر میباشد، ولی در کل نتیجه هر دو شیوه کریستالی و الماسی با همدیگر برابر است.
میکرودرم برای چه کسی مناسب است!
میکرودرم یک شیوه کاملاً بیخطر است که برای انواع پوستهای خُشک، حساس، چرب و مختلط قابلیت انجام دارد. چنانچه که فردی دارای مشکلات پوستی زیر باشد، میکرودرم به عنوان یک درمانِ مکمل توصیه میشود!
- ملاسما.
- وجودِ آکنه و اسکار.
- رنگِ پوست کدر و تیره.
- خطوطی ظریف و چین و چروک.
- آسیبهای پوست ناشی از نور خورشید.
- لکههایی به رنگِ قهوهای ناشی از هایپریگمانتاسیون.
مهمترین فواید میکرودرم صورت؟
اکنون که شما به خوبی با چیستی میکرودرم آشنا شدهاید، بهتر است با فواید بیبدیل آن نیز آشنا بشوید. هر شیوه از جوانسازی پوست برخی از فواید را دارد. این شیوه هم نه تنها از این قاعده به دور نیست بلکه فواید بسیاری را هم به همراه دارد. ما در ادامه برخی از مهمترین فواید میکرودرم را بیان میداریم؛
- کاهش مقدار چین و چروک زیر پوست صورت چون چین و چروک ظریف دور چَشمان.
- کاهش میزان سوراخهای ریز و یا همان منافذ باز و بهتر نمودن و کوچک کردن تمامی آنها.
- اثر عمیقتر این شیوه، افزایش مقدار کلاژن پوست میباشد. این ماده اصلیترین مادهٔ تأثیرگذار در شادابی و نشاط پوست صورت است.
- بهبود مقدار لکههای ایجاد شده به دلیل سن و نقاط سیاه رنگ پوست، شفافتر شدن پوست و بهبود پوستهایی به رنگ تیره «همانند؛ زیربغل»!
مهمترین عوارض میکرودرم چیست؟
اگر که ما بخواهیم در ارتباط با معایب و مضرات برجای مانده از یک فعالیت جنسی صحبت کنیم بایستی بگوییم که، شرط انجام عمل زیبایی آن است که به واسطهٔ پزشکِ متخصص انجام شود نه توسط تکنسین بیتجربه. زیرا بیشتر کاستیهایی که پس از عمل جراحی بدان دچار میشویم دراثر اشتباهات و خطاهایی است که افراد آن را انجام میدهند.
توجه داشته باشید که میکرودرم تمامی گواهینامهها و جوازهای مربوطه و موردنیاز را از نهادها و مراجع ذیربط دریافت نموده و هیچگونه عوارضی از خود برجای نمیگذارد. جوش زدن و قرمزی پوست پس از میکرودرم میتواند از عوارض این شیوه از جوانسازی پوست باشد. البته جای هیچگونه نگرانی نیست! چرا که با مراقبت بیشتر و بهتر از پوستِ صورت خود میتوانید این عوارض را حتی به صفر رسانید.
آیا میدانید میکرودرم خانگی چیست!
میکرودرم خانگی به عبارتی همان دستگاه میکرودرم میباشد که جهتِ مصارف خانگی تولید شده است و البته توانِ کمتری به نسبت دستگاههایی خواهد داشت که در کلینیک پزشکی آن را مورد استفاده قرار میدهند. میکرودرم خانگی در نوع کریستالی و الماسی جهتِ استفاده شما ارائه میشود که نوعِ الماسی آن پرطرفدارتر میباشد. با بعضی از این دستگاهها شما میتوانید حتی عمق و مقدار لایهبرداری را هم تنظیم نموده تا به نتیجه موردنظر خود برسید.
تفاوت دستگاه خانگی میکرودرم با دستگاه موجود در کلینیک پزشکی در توان و کیفیت لایهبرداری خلاصه میشود. لایهبرداری در دستگاههای خانگی سطحی است و جهتِ لایهبرداری عمیقتر و بهتر نیاز به مراجعه به پزشک خواهید داشت.
میکرودرم برای جای جوش!
حدوداً در تمامی افراد جای جوشهای چرکین به سرعت و بدون هیچگونه مشکلی خوب خواهد شد. ولی امکان دارد جای جوش و آکنه در بعضی از افراد به صورت لکههایی قرمز رنگ و یا قهوهای رنگ، چالهایی برروی پوست باقی ماند. میکرودرم برای جای جوشها گزینهای بسیار ایدهآل است که میتواند به آسانی و طی چندین جلسه این ضایعات را به گونهای کامل از میان ببرد.
هزینه میکرودرم ابریژن چقدر است؟
میکرودرم ابریژن یک گونه عمل زیبایی محسوب میشود و اغلب دربرگیرنده بیمه نیست. البته اصلاً نگران نباشید هزینه انجام دادن این شیوه در وبسایت درسا به هیچ عنوان بالا نمیباشد. شما میتوانید تنها با پرداخت مناسب، این کار را انجام بدهید. البته بهتر است جهتِ کسبِ اطلاعاتِ بیشتر با تکنسینهای ما در درسا تماس حاصل فرمایید.
مراقبتهایی که لازم است انجام بدهید!
پس از انجام میکرودرم اغلب نیازی به استراحت نمیباشد و شما میتوانید کارهای روزانه خود را بدون هیچنوع مشکلی پیگیری نمایید. البته بایستی مراقب پوست صورت خود باشید. جوش زدن پس از میکرودرم میتواند یکی از عوارض انجام این شیوه جوانسازی پوست باشد. پوست شما بایستی حتماً مرطوب باشد و آبرسانی به پوست صورت خود را جدی بگیرید. توصیه میکنیم از محصولاتِ مراقبت پوستی استفاده نمایید. این مسئله بسیار حائز اهمیت خواهد بود که بعد از انجام این شیوه از پوست خود در برابر نور آفتاب مراقبت نمایید.
پوست شما تا به چندین هفته بعد از انجام این شیوه زیبایی در برابر نور آفتاب بسیار حساس است. حتماً از کرم ضد آفتاب قوی و باکیفیت استفاده نمایید.
زخم پس از میکرودرم:
در دوران میکرودرم سه نوع لایهبرداری انجام خواهد شد. لایهبرداری سطحی پوست، متوسط و عمیق! در لایهبرداری سطحی، تنها کمی از لایه پوست برداشته خواهد شد. پوست شما نهایتاً تا به پنج روز قرمز میماند و بعد از آن بهبود پیدا خواهد کرد. از لایهبرداری خفیف جهتِ شفاف شدن پوست میتوانید استفاده کنید. اگر که برای درمان جوش سرسیاه و سرسفید و یا هموار شدن پوست خود یا لک صورت میخواهید از این شیوه استفاده کنید، حتماً لایهبرداری از نوعِ متوسط را انتخاب نمایید. در لایهبرداری از نوعِ متوسط پوست شما تا به یک هفته قرمز میماند. ولی در لایهبرداری از نوعِ عمیق بخشی از لایه میان پوست علاوه بر لایهبرداری سطحی پوست، هم برداشته خواهد شد. این سطح از لایهبرداری نیاز به مهارت و دانش خاصی هم دارد و کاربرد آن در رفع ناهمواری زیاد پوست، فرورفتگی، زخمهای عمیق پوست است.
تجربه زخم برروی پوست بعد از میکرودرم غالباً کم رُخ میدهد ولی میتواند در هر سه لایهبرداری به وجود آید. امکان به وجود آمدن زخم پس از میکرودرم در لایهبرداری عمیق بسیار بیشتر میباشد. البته بدین موضوع توجه داشته باشید که زخم شدن پوست پس از انجام این شیوه موضوعی کاملاً عادی است. در این شیوه جوانسازی پوست به دلیل ساییده شدن کریستالهای بسیار ریز امکان بروز چنین زخمهایی وجود دارد که شما میتوانید با مراقبت ساده آن را برطرف کنید.
تفاوت موجود میان میکرودرم و میکرونیدلینگ!
میکرودرم و میکرونیدلینگ هردو اهداف مشترکی خواهند داشت. هدف از این روش زیبایی پوست، رفع عارضه پوستی، ناهمواریها، آکنه و جوش و لکههایی پوستی و به گونهای کلّی پاکسازی صورت میباشد. ولی این دو شیوه تفاوتهایی را با یکدیگر دارند. میکرودرم شیوهای میباشد که با استفاده از سایش پوست به واسطهٔ کریستال بسیار ظریف منجر به لایهبرداری پوست میگردد. در این شیوه بیشتر شدن گردش خون در پوست صورت انجام میشود و میتواند پوست را در سه حالت گوناگون لایهبرداری نماید. ولی در میکرونیدلینگ از سوزنهایی بهرهگیری میشود که کار آنها ایجاد سوراخهایی میکروسکوپی در پوست میباشد. این شیوه میتواند سوراخهایی عمیق در پوست ایجاد نموده و کلاژن سازی کند. این روش جهتِ رفع جوشهای عمقی پوست صورت و همچنین از میان رفتن چروکهای ایجاد شده بزرگ برروی صورت، توصیه میشود.
مواردی که نباید از میکرودرم پوست صورت استفاده کنید؟
میکرودرم برای بعضی از افراد با بعضی از مشکلاتِ پوستی، به هیچ عنوان توصیه نمیشود. چنانچه که برروی صورت خود تبخال زده یا زگیل دارید ابتدا میباید آن را بردارید. همچنین افرادی که از بیماری پوستی پسوریازیس آزار میبینند یا افرادی که طی دو ماه اخیر جراحی صورت انجام دادهاند یا در حین انجام دادن رادیوتراپی گردن میباشند، نمیتوانند جهتِ پاکسازی صورت خود به این روش اکتفاء کنند.
صحبت آخر
میکرودرم برای بسیاری از افراد مناسب است و خطری با خود به همراه ندارد. این شیوه بسیار کارآمد بوده ولی بهتر است بدین نکته توجه داشته باشید که این یک شیوه درمانی معجرهگر است. امکان دارد چین و چروک بسیار عمیق پوست یا حتی جوش و کهنه با این شیوه به صورت کاملاً برطرف نشود. پیش از شروع جلسات میکرودرم ابتدا تمامی مطالب بیان شده در قسمتِ فوقانی متن را مطالعه بنمایید. اینگونه میتوانید با اطمینان خاطر بیشتری در این مسیر گام گذارده و بهترینها را تجربه کنید. البته بهتر است بگوییم که ما میتوانیم پاسخگوی تمامی سؤالات شما در این زمینه باشیم. تنها کافی است با متخصصان ما در زمینهٔ پوست و مو در ارتباط باشید.